Om oss

kundfokus    Erfarenhet    KValité

Kontakta oss

När en gammal porslinsbutik i Norrköping blev till salu öppnades möjligheterna för mig att förverkliga min dröm; att med en buss fylld av dukar och fint porslin kunna åka hem till människor och arrangera festmiddagar.

 

Porslinsbutiken hade en uthyrningsdel, det var den jag var intresserad av. Så med ett startkapital på 250 glas, tallrikar och silverbestick packade i hushållspapper grundade jag 1996 företaget Liesaro uthyrning.

 

Vid ett av mina första uppdrag träffade jag den erfarna kokerskan Bébé Sjöstedt som bland annat belönats med Svenska Gourmetakademiens silvermedalj. Genom åren har jag även samarbetat med de duktiga kokerskerna Anna Bonde och Dorothée von Essen. Det var ett möte som fick en avgörande betydelse för både mig och företaget och blev början på ett över 20 år långt samarbete och vänskap.

 

Sedan dess har Liesaro varit en återkommande leverantör vid otaliga middagar på de flesta gods, herrgårdar och slott runt om i Sverige, ofta med många hundra gäster, bland de också medlemmar av kungafamiljen.

 

Men vi levererar till alla typer av middagar och fester, små familjesammankonster och stora event, bröllop, företagsevent, restauranger och vår specialitet; Minnesstunder. Och det som ofta överraskar kunderna är att vi också diskar allt.

 

De 250 kuverten i hushållspapper har jag under åren kompletterat och kunderna kan idag välja mellan flera olika serviser. Den som vill äta på Swedish Grace kan bjuda 500 gäster. Och mitt eget hem och diskmaskin har jag ersatt med en mer ändamålsenlig lagerlokal med restaurangdiskmaskiner.